Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Απάντηση του Γιάννη Απατσίδη στις δηλώσεις που έκανε χθες ο Γιώργος Σπυρίδης στην κεντρική του ομιλία: «Γιώργο, η ανοησία δεν αποτελεί πάντα άλλοθι»

Χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας με το συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών»  κ. Γ. Σπυρίδης, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και σε δυο ονόματα, που έχουν θητεύσει στο Δήμο Αλεξάνδρειας και που εδώ και χρόνια δεν βρίσκονται στη ζωή. Ο λόγος για τους αειμνήστους πολιτικούς που πέρασαν από την πόλη μας, Μπρουσκέλη και Απατσίδη. Ο πρώτος θήτευσε ως δήμαρχος και ο δεύτερος ως αντιδήμαρχος στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αφήνοντας το σημάδι τους στην πόλη μας, χωρίς ουδείς να μπορεί να τους προσάψει το παραμικρό. Πέρα όμως από την πολιτική, υπάρχει και αυτό που λέμε «ξεπέρασε τα όρια» και αυτό έκανε ο κ. Σπυρίδης χθες κατά την ομιλία του, τους θυμήθηκε και τους "χρησιμοποίησε" για να πλήξει τους γιους τους που ο μεν δεύτερος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος για δυο συνεχείς τετραετίες και μια παλαιότερα και ο πρώτος εμπλέκεται με τα κοινά τώρα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Η ενέργεια αυτή του κ. Σπυρίδη όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις με την πρώτη να έρχεται από τον κ. Απατσίδη που έγραψε λίγες ώρες αργότερα στον "τοίχο" του στο φ/β τα εξής:
ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ
Έκπληξη ταραχή και πίκρα. Αυτό αισθάνθηκα σήμερα (σ.σ χτες) ακούγοντας την ομιλία του Γιώργου Σπυρίδη.
Ακούγοντας τον Γιώργο, που θα έπρεπε να κοιτάει μπροστά, να αναφέρεται στην κεντρική του ομιλία στον πατέρα μου και στον Δ. Μπρουσκελη.

Σε πληροφορώ λοιπόν Γιώργο ότι ο αγαπημένος μου πατέρας έχει πεθάνει πριν 14 χρονια. Ο δε Δ. Μπρουσκελης πριν 17-18.
Το τί κάνανε αυτοί οι δυο άνθρωποι όπως και πολλοί άλλοι σύντροφοί τους τότε, έχει κριθεί.
Τόσο εγώ όσο και ο Ν. Μπρουσκελης, να ξέρεις ότι, είμαστε πολύ περήφανοι για την διαδρομή τους και για το γεγονός ότι είμαστε "γόνοι και επίγονοί" τους όπως ανέφερες.
Σε παρακαλώ ειλικρινά, να είσαι πιο προσεκτικός στις αναφορές σου σε τόσο ευαίσθητα θέματα διότι η ανοησία δεν αποτελεί πάντα άλλοθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: