Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Βούλιαξε η Μελίκη στην κεντρική ομιλία του Δημάρχου Φώτη Δημητριάδη

Στην κεντρική ομιλία του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη και Πρόοδο» στη Μελίκη, μίλησε απόψε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του για την ερχόμενη τετραετία εστιασμένο στα έργα για την περιοχή. Ήταν μία απίστευτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, που προδικάζει την νίκη του συνδυασμού από την πρώτη Κυριακή.
Ξεχωρίζει το μεγάλο έργο της Αποχέτευσης της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης, προϋπολογισμού 6.810.000 ευρώ. Υπάρχουν ώριμες μελέτες για την κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων ακαθάρτων στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ.

Προγραμματίζεται άμεσα η κατασκευή 2 ακόμη αγωγών με αντίστοιχα αντλητικά συγκροτήματα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα άρδευσης της Μελίκης και του Παλαιού Προδρόμου..
Σε όλα τα έργα που ξεκίνησαν ή προγραμματίζονται, θα απασχοληθεί  αποκλειστικά προσωπικό από τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης, ως ένα βήμα για την προώθηση της απασχόλησης στην περιοχή.
Προγραμματίζονται έργα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, παρεμβάσεις στις σχολικές εγκαταστάσεις και κάλυψη όλων των αναγκών των σχολείων για θέρμανση και εξοπλισμό.

Ενισχύονται όλοι οι αθλητικοί και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: