Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Τους αγροτικούς συνεταιρισμούς VENUS και ΑΛΜΜΕ επισκέφτηκε ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Σ Σαρηγιαννίδης

Τους αγροτικούς συνεταιρισμούς VENUS και ΑΛΜΜΕ επισκέφτηκε ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Σ Σαρηγιαννίδης την Δευτέρα 13 Μαιου . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό, φιλικό κλίμα άλλωστε οι επισκέψεις του κ. Σαρηγιαννίδη στους συνεταιρισμούς δεν περιορίζονται μόνο κατά την προεκλογική περίοδο καθώς με την πάροδο των χρόνων ο κ. Σαρηγιαννίδης δημιούργησε μια ουσιαστική σχέση με τις επιχειρήσεις του νομού.
"ετο μέγεθος της προσφοράς των συνεταιρισμών στην περιοχή της Ημαθίας και αποτελεί χρέος μας η στήριξη τους, η συμπαράσταση στα προβλήματά τους και η διαρκείς ουσιαστική επαφή και επικοινωνία.


Κινούμαστε πάνω στην γραμμή της συνεργασίας και της συνεννόησης κάτι που θα συνεχιστεί και μετεκλογικά. Δεν ζητάμε μόνο την ψήφο και την υποστήριξη των πολιτών και των φορέων αλλά τείνουμε χέρι συνεργασίας για το καλό του τόπου μας. Κανείς δεν μπορεί να τα γνωρίζει όλα και είναι το πλέον ξεκάθαρο πως τα προβλήματα του κάθε κλάδου τα γνωρίζουν καλύτερα οι εμπλεκόμενοι στον κλάδο αυτό. Για τον λόγο αυτό δεν είναι ο ρόλος μας να υπαγορεύσουμε το τι πρέπει να γίνει αλλά για να λειτουργήσουμε συντονιστικά ώστε όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις για τα προβλήματα του τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: