Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Στην Αλεξάνδρεια ο Γ. Φλωρίδης με τον υποψήφιο Βουλευτή Γ. Απατσίδη και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε αργά το απόγευμα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γ. Φλωρίδης ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την σημερινή του περιοδεία σε νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Φλωρίδης επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα την Κοζάνη και τα Γρεβενά και στην συνέχεια, στις 8 το βράδυ, μίλησε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Βέροια. Να αναφέρουμε ότι ο κ. Φλωρίδης αναμενόταν να παραβρεθεί σε συνάντηση στην Αλεξάνδρεια πριν την ομιλία του στη Βέροια, ωστόσο λόγο του βεβαρημένου προγράμματος του δεν τα κατάφερε. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στην προ ομιλίας συνάντηση που είχε διοργανωθεί και δεν κατάφερε να παραβρεθεί, έδωσαν το παρόν πάρα πολλοί υποστηρικτές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Σ’ αυτή την εκδήλωση μίλησαν όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία πλην του κ. Ιγνατιάδη (απουσίαζε για προσωπικούς λόγους), καθώς επίσης και η υποψήφια Βουλευτής στο Επικρατείας κ. Ουσουλτζόγλου. (αναλυτικά ρεπορτάζ για τις ομιλίες τους σε επόμενες αναρτήσεις).

Ο κ. Φλωρίδης μπορεί να μην κατάφερε να παραβρεθεί στην Αλεξάνδρεια πριν την ομιλία του στη Βέροια, ωστόσο έκλεισε την περιοδεία του επισκεπτόμενος την Αλεξάνδρεια αμέσως μετά, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στο νομό Γιάννη Απατσίδη μαζί με τον οποίο πήγαν στο Εκλογικό Κέντρο και στην συνέχεια χαιρέτισαν κόσμο στα κεντρικά καφέ της πόλης και κατέληξαν όλοι μαζί, στελέχη και υποψήφιοι, στο καφέ Garden, για να συζητήσουν για την πορεία της εκλογικής μάχης.
Εκτός του υποψήφιου βουλευτή παρόντες στην παρέα και στην συγκέντρωση ήταν οι πρώην δήμαρχοι Αλεξάνδρειας Φ. Πουρλιοτόπουλος και Μπ. Γκιόνογλου, ο πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών Τ. Τασιόπουλος, ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν. Μπρουσκέλης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ν. Οικονομόπουλος, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Γρ. Γιοβαννόπουλος, Δ. Πανταζόπουλος, Φ. Καρανικολοπούλου αλλά και η Αρ. Κουκουρίκου που με το αυτοκίνητό της μετέφερε τον πρώην υπουργό στην Αλεξάνδρεια και όπως μάθαμε είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στο νομό Ημαθίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: