Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Για τη χρηματοδότηση της κατασκευής των κοιτώνων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βέροια, δεσμεύθηκε να επιδιώξει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Επίσκεψη στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βέροια, πραγματοποίησε ο Υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, όπου και είχε συνάντηση με τον Διευθυντή της Σχολής, Αστυνομικό Υποδιοικητή κ. Διονύσιο Κούγκα. 
Έχοντας δείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τη Σχολή, με αποκορύφωμα τις έντονες παρεμβάσεις του στα κέντρα των αποφάσεων που ως αποτέλεσμα είχαν να μην κλείσει η Σχολή, παρά τους τότε κεντρικούς σχεδιασμούς, ο κ. Τσαβδαρίδης δεσμεύθηκε στον Διευθυντή κ. Κούγκα, να επιδιώξει τη χρηματοδότηση της κατασκευής κοιτώνων, προϋπολογισμού 31 χιλ. ευρώ, προκειμένου η Σχολή να γίνει ακόμη περισσότερο λειτουργική και να μπορεί να φιλοξενεί με άνεση τα στελέχη της Αστυνομίας που θα επιμορφώνονται και θα εκπαιδεύονται στο μέλλον.
 

Στη συνέχεια, ο κ. Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη με τον οποίον και συζήτησε μία σειρά θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών, τις ανάγκες της Διεύθυνσης για την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της Ημαθίας, καθώς και για μία σειρά άλλων σημαντικών υπηρεσιακών ζητημάτων. Η ευαισθησία του κ. Τσαβδαρίδη για τα θέματα της αστυνομίας εξάλλου, έχει πολλές φορές καταδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν, αφού και ο ίδιος συνέβαλε σημαντικά τόσο στο να μην κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέως όσο και στην ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας με 4 μηχανές και 2 αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: