Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Συγκέντρωση φίλων του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξάνδρεια/ Φωτογραφίες

Όπως αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξάνδρεια με πρωτοβουλία του υποψήφιου βουλευτή Ημαθίας Γιάννη Απατσίδη, είχαν προγραμματίσει  συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ στο καφέ Garden με σκοπό να παραστεί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης και να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι στη συγκέντρωση παρευρέθησαν μόνο οι Ημαθιώτες υποψήφιοι πλην του κ. Ιγνατιάδη.
Εκεί οι υποψήφιοι ανέπτυξαν ο καθένας τις θέσεις του και τους λόγους που τον οδήγησαν στην υποψηφιότητα, εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για το ότι στην αίθουσα βρίσκονταν άτομα που επί χρόνια ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και επέλεξαν να παραμείνουν σε αυτό και να στηρίξουν την προσπάθεια ενώ εστίασαν στην ανάγκη ο χώρος να παραμείνει ενωμένος, στη μικρή διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και στο γεγονός όπως ανέφεραν ότι ΠΑΣΟΚ ανέλαβε το ολόκληρο βάρος της ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος της περιοχής της Αλεξάνδρειας, ο Γ. Απατσίδης μίλησε συναισθηματικά και πολιτικά και είπε ότι ο τόπος χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ παρά τα λάθη του και τις παραλείψεις του και έδωσε την είδηση ότι στο εξής θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Στη δική της τοποθέτηση η Χ. Ουσουλτζόγλου έκανε μια ιστορική αναφορά στα όσα το ΠΑΣΟΚ έκανε στη χώρα ειδικά κατά τη δεκαετία του 1980, επεσήμανε ότι δεν υπήρχε αναγκαιότητα για εκλογές τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ενώ είπε πως ο κυριότερος λόγος που την οδήγησε να δεχθεί τελικά την πρόταση για μια θέση στο Επικρατείας ήταν το ότι προωθήθηκε διάσπαση του Κινήματος. “Δεν μπορεί ένα κόμμα το οποίο οδεύει προς συνέδριο να διασπάται από τον πρώην πρόεδρο του” είπε μεταξύ άλλων.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν παρευρισκόμενοι, μεταξύ αυτών ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Πουρλιοτόπουλος και ο Σπύρος Τασιόπουλος, οι οποίοι επεσήμαναν την ανάγκη για αγώνα στο λίγο διάστημα που απομένει.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και αρκετά στελέχη της δημοτικής Αρχής όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νικ. Μπρουσκέλης, ο αντιδήμαρχος Κ. Ναλμπάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στ. Δελιόπουλος και Γ. Κιρκιλιαννίδης και ο πρόεδρος της Δημότ. Κοινότητας Αλεξάνδρειας Μεν. Λυμπεράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: