Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Κώστας Καλαϊτζίδης: Συνεχίζουμε ως Π.Ε Ημαθίας στο δρόμο της συνεργασίας με όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας,οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι μόνο μέσα από συνέργειες μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας

Αναφορικά με τις , νέες, δηλώσεις του δημάρχου Βέροιας κ.Βοργιαζίδη για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, έκανε την εξής δήλωση:
 «Δυστυχώς η αλαζονεία και η αμετροέπεια είναι εμφανείς στον επικεφαλής της νέας δημοτικής αρχής στη Βέροια. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε. Αφήνουμε μόνους τους αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους πιο ικανούς από τους ικανούς και πιο ίσους από τους ίσους τους.

 Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα υποστήριξης των φτωχών θα κρίνει το αρμόδιο υπουργείο αν είναι πιο ικανός να το υλοποιήσει σε όλη την Ημαθία μόνος του ο ένας από τους τρεις δήμους  ή η σύμπραξη της Π.Ε. Ημαθίας  με όλους τους εμπλεκόμενους αυτοδιοικητικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου μας.
 Συνεχίζουμε ως Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας στο δρόμο της συνεργασίας με όλους τους θεσμικούς φορείς της Ημαθίας οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι μόνο μέσα από συνέργειες μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας».
 Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: