Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Εκπαιδευτικός όμιλος Ημαθίας: «Να μην δώσουν γη και ύδωρ στη νέα κυβέρνηση οι συνάδελφοι»

Να μην αρκεστούν στα όποια ψίχουλα δοθούν από τη νέα κυβέρνηση, να μην αφοπλιστούν, να μην αποπροσανατολιστούν και να μην δώσουν γη και ύδωρ καλεί τους συναδέλφους του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ημαθίας, «παρά το κατανοητό αίσθημα ανακούφισης που μπορεί να νιώθουν έπειτα από χρόνια αντιλαϊκής πολιτικής των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.
 «Το εκπαιδευτικό κίνημα έχει στόχους. Ο αγώνας δεν τελείωσε. Συνεχίζεται και στις νέες συνθήκες. Δεν αναθέτουμε σε σωτήρες τη ζωή μας», αναφέρει η ανακοίνωση, που έχει τίτλο «Ο αγώνας συνεχίζεται και στις νέες συνθήκες. Δεν αναθέτουμε σε σωτήρες την τύχη μας». Αναφέρει σε άλλο σημείο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος:

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει ήδη εξετάσεις .Τόσο στην πορεία του προς την κυβέρνηση αλλά και με τα πρώτα δείγματα γραφής ως κυβέρνηση-συγκυβέρνηση με ΑΝΕΛ, δηλώσεις υπουργών, προγραμματικές δηλώσεις αλλά και οι διεθνείς εξελίξεις, όλα δείχνουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια να συνεχιστούν οι αυταπάτες και οι ψεύτικες ελπίδες. Όλα προϊδεάζουν για την πολιτική που πρόκειται να εφαρμοστεί. Πολιτική σταθεροποίησης του συστήματος, νέων ισορροπιών με το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο. Πολιτική εκτόνωσης της λαϊκής οργής, ανάχωμα στις διαθέσεις μας με αντάλλαγμα κάποιες μικροπαραχωρήσεις, μικρό παυσίπονο σε βαριά ασθενή…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: