Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Αγώνες επιχειρηματολογίας μεταξύ λυκείων της Ημαθίας

Την Τρίτη 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση των Αγώνων Επιχειρηματολογίας της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στο νομό. Στους αγώνες συμμετείχαν τα εξής Λύκεια:
1ο ΓΕΛ  Βέροιας
2ο ΓΕΛ  Βέροιας
3ο ΓΕΛ  Βέροιας   
4ο ΓΕΛ  Βέροιας
1ο ΓΕΛ  Νάουσας
2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας       
ΓΕΛ Μελίκης
Μεικτή  ομάδα (Μαθητές από τα συμμετέχοντα σχολεία)
Οι αγώνες δόθηκαν σε 2 γύρους. Νικήτριες ομάδες αναδείχτηκαν οι:

1ο ΓΕΛ Βέροιας με 2 νίκες
2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας με 2 νίκες.
Οι ομάδες των παραπάνω σχολείων θα συμμετάσχουν στην τελική φάση των Αγώνων Επιχειρηματολογίας με τις νικήτριες ομάδες της Δ.Δ.Ε Πέλλας. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.
Στην α΄ φάση από μία νίκη κέρδισαν τα εξής Λύκεια:
ΓΕΛ Μελίκης
2ο ΓΕΛ Βέροιας
3ο ΓΕΛ Βέροιας
4ο ΓΕΛ Βέροιας
Βραβείο καλύτερου ομιλητή απονεμήθηκε στη μαθήτρια Γαλανίδου Σοφία του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, η οποία συγκέντρωσε 181 μονάδες.
 Η Διευθύντρια Β΄/θμιας Εκπαίδευσης κα Αναστασία Ε. Μαυρίδου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες, τις/τους υπεύθυνες /ους εκπαιδευτικούς των ομάδων για τη συμμετοχή τους  στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας 2015 και εύχεται καλή επιτυχία στις νικήτριες ομάδες στην τελική φάση. Η πρακτική δοκιμασία στην ανάπτυξη επιχειρημάτων και δομημένου προφορικού λόγου αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο στην προσωπικότητα των αυριανών ενεργών πολιτών της κοινωνίας μας.
 Η Δνση Β΄/θμιας Εκπαίδευσης ευχαριστεί θερμά το  Δήμαρχο Βέροιας, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας για την παραχώρηση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση των Αγώνων καθώς και την υπάλληλο του Δήμου κα Ρητά Αντωνία και τις συνεργάτριες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ  κα  Μποτίτση Βασιλική και  κα  Τσέα Αθηνά για τη βοήθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: